Rumored Buzz on نیلینگ
Rumored Buzz on نیلینگ
Blog Article
پایداری سطح موردنظر در گودبرداری بر اساس برقراری تعادل نیروهای مقاوم و محرکی که در سطح لغزش ایجاد میشود، محاسبه میگردد.
اگر در محل اجرای نیلینگ موانع مختلفی مانند تأسیسات شهری و غیره وجود داشته باشد طول عمق گمانهها و شیب آنها نمیتواند به صورت آزادانه اجرا شود
شیلنگ برگشت هوا را خم کرده و میبندند تا دوغاب به بیرون نریزد.
این دو روش علیرغم شباهاتهای بسیاری که با یکدیگر دارند دارای تفاوتهایی نیز میباشند که در ادامه به آنها اشاره خواهیم کرد. تفاوت نیلینگ و انکراژ عبارت است از:
نیلینگ در گودبرداری یکی از روشهای اصلی به شمار میآید که جهت مقاوم سازی و پایدار کردن سازه (به خصوص درزمان و پروژههای کوتاه مدت) استفاده میشود.
لایهها و میان لایههایی که در مطالعات ژئوتکنیک گزارش نشده،
پک نمودن انتهاي زهکشهاي عمقی بهوسیله درپوش یا ژئوتکستایل الزامی است.
پیش از شرح مراحل اجرای نیلینگ ابتدا باید با اجزای این سیستم آشنا شوید. به طور کلی، بخشهای مختلف و اجزا نیلینگ عبارتاند از:
مبدل برق نیز نیروی حرکتی موتور را به برق تک فاز و سه فاز تبدیل مینماید. علاوه بر این، دستگاه ژنراتور توانایی تأمین برق سه فاز برای دستگاههای تزریق دوغاب و شاتکریت در عملیات گودبرداری و پایدارسازی را در سیستمهای نیلینگ
اگر میخها در تراز پایینتر از سطح ایستابی قرار گیرند، باید آب زیرزمینی تاثیر منفی روی مواردی مانند دیواره گودبرداری یا سینه کار، مقاومت چسبندگی میان دوغاب و خاک محصورکننده آن، یکپارچگی و پایداری سیستم نیلینگ (مانند خودن نیلینگ چیست شدن میخها) نداشته باشد.
دوغاب تزریقی باید علاوه بر پر کردن حجم چاله، تا حدودی به منافذ خاک چاله نیز نفوذ کند. در تمام مدتی که دوغاب به درون چاله تزریق میشود، پیستون تزریق به صورت رفت و برگشتی کار میکند.
بله نیلینگ یک روش کامل است، اما در برخی سازه ها با توجه به شرایط میتوان از روش های تکمیلی مانند انکراژ و سایر روش های پایدارسازی گود استفاده کرد.
هم اکنون با ما تماس بگیرید: ۰۲۱-۲۲۰۰۲۴۲۰ یا در تلگرام مارا دنبال کنید.
سطح ایستایی آب یکی از پارامترهای مهندسی است که بر سیستمهای مهاربندی و میخ گذاری شده تاثیر قابل توجهی میگذارد.